Понеділок, 20.05.2024, 02:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

UANews

Меню сайту
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 5 » Установка Windows xp, 7, Івано-Франківськ, перевстановлення Віндовс Встановлення windows 7
13:31
Установка Windows xp, 7, Івано-Франківськ, перевстановлення Віндовс Встановлення windows 7

Установка Windows xp, 7, Івано-Франківськ, перевстановлення Віндовс

Встановлення windows 7

встановлення, установка, переустановка windows (віндовс) 7

ціна помірна (з драйверами і більш ніж 40 програм).

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Виїзд на дім проводиться після 17:00 у будні. Та протягом дня у вихідні.

Втомилися вводити в рядок пошуковика «установка Windows Івано-Франківськ, встановлення Віндовс Івано-Франківськ,  переустановка windows Івано-Франківськ» , раз за разом розчаровуватись результатах? Тоді наша допомога — саме те , що Вам потрібно!

Готові запропонувати Вам послуги професійних майстрів, які знають свою справу на всі сто відсотків. Це також повною мірою відноситься і до такої послуги, як установка Windows (Івано-Франківськ). Ми пропонуємо своїм клієнтам  софт, що гарантує довгу і безперебійну роботу всієї операційної системи.

Якщо Вам необхідне перевстановлення Windows в Івано-Франківську, від Вас потрібно тільки визначитися з вибором версії операційної системи Віндовс. Вся інша робота лягає на плечі наших майстрів.

5 причин звернутися до нас:

  • На всі види послуг реально низькі ціни
  • Професійні, ввічливі і пунктуальні майстра
  • На всі роботи тривала гарантія
  • Видаємо гарантії
  • Нас радять друзям і знайомим
  •  
  • Як правило, вибирати доводиться між трьома різновидами ОС : Windows XP , Windows 7 і     Windows 8 . Кожна версія має свої переваги та особливості .

Windows XP свого часу стала найбільш популярною ОС , зручною як для роботи , так і для домашнього користування. Вона надійна , рідко видає помилки і проста в обігу . Тим не менш, зараз дана операційна система вважається трохи застарілою , але все ще зручною для елементарного використання , так як її дуже легко освоїти.

Ми  займаємося установкою віндовс в Івано-Франківську

Windows 7 є набагато більш новою версією ОС від Microsoft і все ще актуальна. На відміну від XP, сімка має приємний оку дизайном і зручний інтерфейс , який полегшує роботу і робить щоденне використання простіше і приємніше. Користувачі по всьому світу встигли гідно оцінити переваги даної операційної системи.

Windows 8 — останнє слово від розробників програмного забезпечення і принципово відрізняється від усіх попередніх версій. Розробники постаралися зробити все можливе, щоб полегшити роботу користувачам і ввели так званий стрічковий інтерфейс.

Так що коли Вам буде потрібна установка або переустановка Windows (Івано-Франківськ) в будь якому районі міста Дружба, Центр, Східний, Аляска, БАМ, Ви можете сміливо набирати наш номер. Ми сподіваємося, що наші ціни Вас приємно здивують. Встановити Windows в Івано-Франківську — так само не є проблемою. Наші майстри можуть приїхати на виклик в будь-який зручний для Вас день , включаючи календарні свята і вихідні. Якщо виникнуть термінові питання чи необхідність екстреної комп’ютерної допомоги установка Віндовс в Івано-Франківську — ми до ваших послуг!

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Установка Windows  Налаштування Windows

 
Установка Windows - це те, з чим рано чи пізно стикається будь-який користувач комп'ютера (а значить і будь-який сучасний чоловік, в принципі). Звичайно, часто виробники ноутбуків і компанії, що займаються продажем ПК, завчасно вирішують це питання - Windows (або інша ОС) вже встановлена ​​на Ваш новопридбаний комп'ютер. Але, от, якщо Вас не влаштовує ОС, яка інстальована на Ваш комп'ютер замість Windows, або Вам не підходять стандартні налаштування, а може "мікрософтовськими Вікна" просто-напросто почали "глючити" (таке з часом трапляється) ... Єдиний вихід в такій ситуації - зробити установку Windows заново.

     
Операційна система - програма, яка автоматично завантажується при включенні комп'ютера і надає користувачеві базовий набір команд, за допомогою яких можна виконувати спілкування з комп'ютером і ряд дій.
Установка Windows, настройка windows - перше, що необхідно для працездатності комп'ютера.

     
Найбільш популярною операційною системою на даний момент є Windows. Найбільш стабільною версією цієї операційної системи вважається Windows XP, Seven. На більш старі комп'ютери має сенс встановлювати Windows 98, Me і Windows 2000, Windows 2002.
     
Наші фахівці встановлюють всі версії операційної системи Windows, зберігаючи всю інформацію на вашому комп'ютері. Також наші фахівці здійснюється настройка windows xp та настроювання windows, а також іншої модифікації. Для того, щоб наш інженер приїхав до Вас для встановлення або налаштування Windows, Вам необхідно передзвонити за номером у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46  для оформлення замовлення (у Івано-Франківську).
     У випадку, якщо Ви у вас самостійно неполучаеться встановити Windows XP, Ви можете передзвонити за номером тел. у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46  для отримання безкоштовної консультації з установки програми Windows. Наш диспетчер-програміст запропонує Вам інструкції зі встановлення Windows, завдяки якій продовжитися процес установки Windows самостійно. Також Ви можете отримати консультацію з налаштування Windows і установка Winows XP
Заміна Windows Vista на XP

      
Потрібна заміна Windows Vista на XP? Наші майстри виконають цю роботу на професійному рівні!

      
Можливості цієї операційної системи величезні, вони дозволяють керувати Вашим ПК саме так, як вам хочеться і як Вам зручно! Тільки грамотна заміна, перевстановлення Windows або установка Windows XP замість Vista здатні розкрити всі її величезні можливості.

      
Але творцями даної, безумовно зручною, операційної системи були вбудовані безліч настройок, які приховані для звичайного користувача або взагалі не доступні без спеціального програмного забезпечення. Саме ці настройки і дозволяють майстрам налагодити роботу вашого ПК на оптимальне швидкодію і максимальну працездатність. Тому дуже важливо, щоб установка Віндовс Віста або установка Windows ХП виконувалася знає людиною.

    
Спеціаліст нашої компанії відключить всі непотрібні і "гальмують" вашу систему вбудовані, але практично не потрібні функції на ваше прохання і навчить користуватися додатковими можливостями, а так само налаштують все додаткове програмне забезпечення на вашу вимогу, які необхідно для повноцінного і правильного функціонування Вашого "Залізного одного ".

Для повноцінного використання всіх можливостей комп’ютера однієї лише операційної системи з попередньо встановленими програмами не вистачить. Для роботи можуть знадобитися як усім відомі офісні програми Microsoft Office, так і менш відомі Open Office, або мультимедіа програвачі, або електронні словники, або бухгалтерське програмне забезпечення.Коли будь-яка програма з невідомих причин відмовляється встановлюватися або правильно працювати, сміливо звертайтеся до у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46, які, приїхавши в зручний час, встановлять і налаштують необхідне програмне забезпечення. Наші фахівці крім встановлення програм виконають налаштування операційної системи Windows і драйверів різних пристроїв для максимально ефективної роботи програмного забезпечення.

Якщо Вам необхідно поставити програмне забезпечення для офісу або для дому, то обов’язково телефонуйте нам. Наші фахівці проводять встановлення та налагодження програм на комп’ютер замовника. У нас дуже низькі ціни, які ми намагаємося не збільшувати, і існує постійна система знижок.

Все надане нами програмне забезпечення є ліцензійним або вільно розповсюджуваним. Ми встановлюємо операційні системи Windows Vista, Windows XP, Windows 98 і т.д.; практично всі офісні програми, які існують на даний момент. Також ми встановлюємо поштові програми, такі як Outlook Express. Встановлюємо різні види браузерів Internet Explore, Mozill Firefox, Opera i.т.д.

Майстра комп’ютерного сервісу встановлять, зроблять настройка програм (у тому числі і з ваших збірок) і перевірять його на відсутність конфліктів у системі, на правильність файлових асоціацій.

Ми встановлюємо та налаштовуємо такі операційні системи:

  • Установка та налаштування ОС Windows

 

У перелік послуг цієї категорії входять:

  • встановлення операційних систем (Windows, Unix системи, MacOS)
  • різного роду ігор,
  • офісних додатків (пакети Open Office і Microsoft Office),
  • антивірусів і антивірусних утиліт

Налаштування програм :

  • мережевої безпеки,
  • медіа-додатків,
  • графічних і музичних редакторів,
  • розпізнавання тексту,
  • Online і Offline браузерів,
  • установка клавіатурних тренажерів,
  • переглядачів графіки,
  • перекладачів та електронних словників,
  • архіваторів,
  • бухгалтерського та спеціалізованого програмного забезпечення,
  • для моніторингу, діагностики і тестування апаратного забезпечення комп’ютера,
  • установка ПЗ для запису на носії CD / DVD,
  • файлових менеджерів,
  • та будь-яких інших програм з дистрибутивів замовника.

Комп’ютерні експерти з нашої команди здійснюють встановлення та налаштування будь-яких мультимедійних програм швидко і якісно. Не дивлячись на те , що в глобальній мережі сьогодні можна скачати безліч програм різного призначення , в тому числі мультімедійний програм , щоб уникнути зараження комп’ютера вірусами слід довіряти тільки перевіреним джерелам скачування інформації , тому ми завжди рекомендуємо , щоб установка будь-яких мультимедійних програм виконувалася тільки фахівцями.

Після установки в більшості випадків потрібно налаштування програми, оскільки вона налагоджує роботу під конкретного користувача – це є ще однією важливою причиною , чому установка будь-яких мультимедійних програм повинна здійснюватися людьми , які мають відповідну кваліфікацію.

Установка операційної системи (ОС) WINDOWS

Після закінчення певної кількості часу будь-який користувач всіма улюбленого продукту Microsoft зіштовхується з проблемою “гальмування” комп’ютера. Лайки на адресу всесвітньо відомого монополіста звичайно не допомагають, а виходить так, що потрібне втручання в програмну складову вашого персонального комп’ютера.

На превеликий подив, винуватий у цих зависаннях не сам windows, а програми, що без дозволу лізуть в автозавантаження, реєстр і т.д. Чим більше софта ставиться на комп’ютер, тим скоріше буде потрібна переустановка windows.

У цьому розділі я спробую висвітлити процес установки windows, і пояснити з яких етапів він складається. Отже, спробуємо розібратися.

Установка Windows будь-якої версії містить у собі:

·  Швидке або повне форматування розділу вінчестера;

·  Безпосередньо сама установка Windows;

·  Налаштування й оптимізація роботи операційної системи;

·  Інсталювання драйверів до незнайдених пристроїв.

Виконання всіх цих дій дає гарантію успішного використання Windows протягом тривалого часу.

Так само можлива установка windows “поверх”. Цей варіант виключає як форматування, так і налаштування. Ви одержуєте свою стару систему з встановленими і набудованими програмами і драйверами. Однак така переустановка windows несе за собою імовірність збереження несправностей старої системи.

Ще одною затребуваною послугою є активація windows. Практично кожен користувач неліцензійної копії windows зіштовхувався з повідомленням про закінчення періоду безкоштовного використання ОС. З певних причин багато хто не звертає на це увагу і через 30 днів для свого ж подиву виявляють, що здійснити вхід неможливо.

У цьому нічого страшного немає і переживати за втрату даних не варто. Ваша система повноцінно функціонує з технічної точки зору, просто не дає вам доступ в оболонку. Необхідною мірою в цьому випадку є покупка ліцензійної ОС і активація цієї ліцензії. Однак можна обійтися вищевказаною переустановкою windows “поверх”.

Слід зазначити, що багато хто недооцінює тонке налаштування й оптимізацію роботи windows. Зовсім даремно. Дана послуга дозволить значно підвищити швидкість роботи комп’ютера, за рахунок видалення реально непотрібних сервiсiв, відключення певних параметрів і т.д. Більш того це дозволить операційній системі значно довше проробити за рахунок блокування автоматичного підключення програм в автозавантаження. Навіть самий причепливий користувач зможе відчути переваги “тюнинга” своєї ОС.

Я переінсталюю Вам Windows або проінсталюю заново кожну з операційних систем. Допоможу в налаштуванні та проконсультую Вас по всіх необхідних питаннях.

Переглядів: 830 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0